NaslovnicaBesplatne nagradne igreTokić natječaj na Facebooku: Febi & Tokić nagrađuju

Tokić natječaj na Facebooku: Febi & Tokić nagrađuju

Trajanje:

Tokić nagradni natječaj traje od 29.10.2021. do 5.11.2021.

Fond nagrada se sastoji od:

  • 5 x poklon paketa, a svaki paket sadrži 1 JBL Prijenosni zvučnik GO 3 bijela boje (Bluetooth, baterija 5h)i 1 JBL Slušalice Tune500 bijela boje

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske.

U nagradnom natječaju nemaju pravo sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava organizatora kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre, braća…).

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je periodu od 28.10.2021. do 4.11.2021. u komentar Facebook objave nagradnog natječaja napisati svoj odgovor na zagonetku postavljenu na samom vizualu objave. Zagonetka je postavljena u obliku matematičkih formula u kojima su umjesto brojeva i slova febi kočioni elementi.

Svaki sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati samo jednom.

Neće biti priznati odgovori koji su kopija prijašnjih dobitnih odgovora, ili odgovori koji su kopija odgovora drugih sudionika u trenutnoj nagradnoj igri.

Odabir dobitnika i preuzimanje nagrada

Od svih ponuđenih točnih odgovora će se nasumičnim odabirom putem stranice random.org odabrati 5 odgovora.

Imena dobitnika će biti objavljena 12.11.2021. u komentaru objave na Facebooku (Tokić) nagradnog natječaja.

Ukoliko se dobitnik ne odazove na poziv organizatora u komentaru dobitnog odgovora u roku od 5 dana, organizator će još jednom obavijestiti dobitnika preko direktne poruke (Facebook messenger), ako isto dopuštaju postavke privatnosti Dobitnika, ili ponovnim komentarom na dobitni odgovor.

U slučaju nejavljanja dobitnika u roku 2 dana od ponovne obavijesti o osvajanju nagrade (ukupno 7 dana od objave Dobitnika i prvog javljanja Dobitniku), smatra se da dobitnik ne želi preuzeti nagradu, odnosno da je se odriče, te ju
organizator ima pravo zadržati, koristiti u budućim nagradnim natječajima ili odabrati drugog dobitnika (po principu točnog odgovora – slučajnog odabira).

Preuzimanje nagrade bit će organizirano u bilo kojoj poslovnici Tokić d.o.o. koju dobitnik nagrade odabere uz prethodnu najavu organizatoru. Rok za preuzimanje nagrade je dva tjedna od datuma javljanja Dobitniku da je nagrada spremna za preuzimanje.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i sudjelovanje u Tokić nagradnom natječaju kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE