NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradni natječaj: Kvrgave zgode

Vegeta nagradni natječaj: Kvrgave zgode

Trajanje:

Vegeta nagradni natječaj se održava u dva kruga:

 1. krug: od 07.09.2021. do 30.09.2021. godine u 23:59h
 2. krug: od 01.10.2021. do 31.10.2021. godine u 23:59h

Nagrade:

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:

 1. Krug:
  1 x Mountain bike giant bicikl
  5 x Vegeta poklon paket
 2. Krug:
  1 x Samsung Galaxy fold mobitel
  5 x Vegeta poklon paket

Uvjeti sudjelovanja

U Vegeta nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu nagradnog natječaja i izvlačenje odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati u Vegeta natječaju?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba:

 1. Na web stranici vegeta-natur.hr/kvrgave-zgode/ odgovoriti na 3 kratka pitanja
 2. Nakon odgovaranja na pitanja generira se nezgoda oko koje zatim treba osmisliti priču u najviše 800 znakova.
 3. Na kraju sudionik treba u prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, država, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 07.09.2021. do 30.09.2021. godine u 23:59h (za 1. krug), odnosno od 01.10.2021. do 31.10.2021. godine u 23:59h (za 2. krug), automatski ulazi u bazu iz koje će se u svakom krugu nagraditi ukupno 6 odgovora.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.

Odabir dobitnika nagrada

Stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana odabire dobitnike na temelju kreativnosti (najkreativnije prijave/odgovori prema mišljenju većine članova žirija)

U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 30.09.2021. godine u 23:59h za 1. krug, odnosno do zaključno 31.10.2021. godine u 23:59h za 2. krug.

Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja iz pravila.

Objava rezultata

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na web stranici vegeta-natur.hr/kvrgave-zgode/ 08.10.2021. godine za 1. krug, odnosno 08.11.2021. godine za 2. krug. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Priređivač će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi. Dobitnici su obavezni javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik pismeno obratio priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile. Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada. Nagrada je neprenosiva.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila Vegeta nagradnog natječaja i prijavu posjetite www.vegeta-natur.hr/kvrgave-zgode/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE