Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreKandit nagradni natječaj: Kandi čokolada po tvom!

Kandit nagradni natječaj: Kandi čokolada po tvom!

Oglasi

 

Nova Kandit nagradna igra se nalazi  >>> OVDJE <<<

Kandit natječaj traje od 01.02.2021. od 14:00 h do 28.02.2021. do 14:00 sati, na službenoj Facebook stranici Kandit Hrvatska (FB:@KanditHrvatska).

Oglasi
Oglasi

Nagradni fond uključuje:
4 x poklon paket Kandit proizvoda u vrijednosti 400kn

U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koje su hrvatski državljani, koje su korisnici Face­book društvenih mreža i koje su popratile službenu Facebook stranicu Kandit Hrvatska (@KanditHrvatska). Svaka osoba može sudjelovati u natječaju jednom.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici moraju prati­ti službenu Facebook stranicu Kandit Hrvatska (@KanditHrvatska) te ispuniti sljedeći zadatak na linku https://poll.app.do/cokolada-3097126 odabrati vrstu čokolade, 3 sastojka, predložiti naziv i slogan čokolade. Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj.

Pobjed­ničke kombinacije čokolada, naziva i slogana odabrat će stručni žiri. Organizator natječaja će najkasnije do 14 sati, 03.03.2021. objaviti pobjednike na Facebook stranici Kandit Hrvatska.

Dobitnici moraju u roku od 4 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizato­ru u inbox Kandit Facebook stranice, a potpuni podaci moraju sadržavati redom navedene informacije: ime, prezime, adresu, i kontakt broj. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti.

Oglasi
Oglasi

Za detaljna pravila kliknite OVDJE, a za sudjelovanje na Facebook stranici kliknite OVDJE

 



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi