Oglasi
Oglasi

Fornetti: Pek-Snack

Oglasi

fornetti-nagradna-igra-2011U razdoblju od 10.06.2011. do 26.09.2011. godine kupite u bilo kojem maloprodajnom objektu ugovornih partnera Fornettia na području Republike Hrvatske bilo koji proizvod koji se prodaje komadno (MAXI / TRO-CUT PIZZA) ili minimalno 100 grama proizvoda ( mini) koji se prodaju na odvagu u originalnoj vrećici priređivača, na kojoj su otiskane oznake nagradne igre „Pek-Snack “, neovisno o njegovoj ili njihovoj vrijednosti. Kupci proizvoda priređivača «Fornetti peciva d.o.o. » za sudjelovanje u nagradnoj igri trebaju izrezati i sakupiti pet natpisa „Pek-Snack“ koji su označeni za izrezivanje koji su otiskani na originalnoj vrećici s oznakama nagradne igre „Pek-Snack“, staviti ih u kuvertu  zajedno s čitko napisanim podacima (ime, prezime, adresa i telefon).

Kuvertu s takvim sadržajem treba poslati na adresu priređivača:
Fornetti peciva d.o.o.
Mrkšina 67 c
10175 Zagreb – Sveta Klara

Na kuvertu je obvezno staviti natpis: Nagradna igra „Pek-Snack“

Oglasi

Svaki sudionik na adresu priređivača može poslati neograničen broj zatvorenih kuverti s potrebnim sadržajem odnosno pojedinačnih sudjelovanja u nagradnoj igri.

Fond nagrada sastoji se od:
1. 3 x Skuter marke Kymco KYMCO Agility 50

2. 1 x Putovanje – Putovanje u Istanbul za dvije osobe
(jedno) 1 putovanje       vrijednosti                  9.000,00 kuna

3. 2 x Osobno računalo marke Lenovo LENOVO G 565 A-2

4. 2 x LENOVO ruksak

5. 2 x LENOVO bežićni miš

6. 10 x USB MEMORY STICK Panda

Oglasi

Javno izvlačenje nagrada održat će se u trgovačkom centru ARENA CENTAR, Zagreb – Lanište 32 dana 01.10.2011. godine s početkom u 12 sati. Nagrade će biti izvučene između svih pristiglih zatvorenih kuverti. Priređivač ne vrši pregled ili kontrolu pristiglih kuverti prije samog izvlačenja nego samo prikuplja sve, u roku, pristigle kuverte za izvlačenje. Pregled i kontrola, u roku pristiglih, kuverti se obavlja komisijski na samom javnom izvlačenju.

Imena dobitnika bit će objavljena na internet stranici www.fornetti-peksnack.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Detalje nagradne igre možete pogledati na stranici www.fornetti.hr



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE