NaslovnicaBesplatne nagradne igreLesnina i Dom&Dizajn nagradni natječaj za dječju sobu!

Lesnina i Dom&Dizajn nagradni natječaj za dječju sobu!

Trajanje:

Nagradni natječaj Lesnine se organizira u razdoblju od 25.08.2023. do 13.09.2023. godine.

Nagrada:

  • 1x soba za mlade Luna 1 (05860042/06) vrijednosti 699 EUR (s uključenim PDV-om)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Nagradni natječaj vrijedi samo na području RH te mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, čitatelji web portala jutarnji.hr

Posloprimci društva HANZA MEDIA d.o.o. i njegovih povezanih društava kao ni članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u nagradnom natječaju niti biti dobitnici nagrade. Posloprimci društva LESNINA H d.o.o. kao ni članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u nagradnom natječaju niti biti dobitnici nagrade.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Posjetiti www.jutarnji.hr za vrijeme trajanja nagradnog natječaja
  2. Ispuniti prijavnicu na poveznici podatcima (ime i prezime, broj telefona/mobitela, e-mail adresa) i ogovoriti na nagradno pitanje: “Zašto baš Vaše dijete treba novu sobu?”

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju više puta, ali može biti odabran samo jedan put.

Izvlačenje dobitnika

Odabir pobjednika provest će žiri sastavljen od zaposlenika društva Hanza Media d.o.o. i društva Lesnina H d.o.o. lzmedu dostavljenih odgovora na postavljeno pitanje žiri će prema kriteriju originalnosti izabrati 1 dobitnika. Odluka žirija je konačna.

Objava dobitnika

Imena i prezimena dobitnika nagrada po izboru žirija biti će objavljena dana 18.09.2023.g. na web portalu www.jutarnji.hr/domidizajn.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete pravila bit će pisano obavješteni o osvajanju nagrade kao i putem telefona, te će biti obavješteni o terminu i načinu uručenja nagrade. Pisana obavijest će se poslati dana 18.09.2023.g. na e-mail adresu s koje je poslana prijava za nagradni natječaj, a koja je zabilježena u sustavu Priredivača.
Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom odnosno ukoliko je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika.

Napomena dobitniku/dobitnici

  • Dobitnik pristaje biti fotografiran te pristaje da se njegovo ime, prezime i fotografije objavljuju u izdanjima priredivača.
  • Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisati će potvrdu o preuzimanju nagrade.
  • Nagrada se ne može mijenjati za novac, drugu robu ili uslugu.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.jutarnji.hr.

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x