Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreRed Bull natjecanje: Red Bull Tryouts

Red Bull natjecanje: Red Bull Tryouts

Oglasi

Trajanje:

Red Bull natjecanje započinje 02.03.2023. i završava 30.04.2023.

Nagrade:

  1. Glavna nagrada je: putovanje u Spielberg (Red Bull Ring) na utrku za VN Austrije za pobjednika i jednu pratnju. Pobjednika Natjecanja ćemo kontaktirati e-poštom.
  2. Nagrada za drugo mjesto je Red Bull Racing hoodie, kapa i ruksak.
  3. Nagrada za treće mjesto je Red Bull Racing majica i kapa.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe u Hrvatskoj koje u vrijeme prijave imaju 18 ili više godina.

Pravo sudjelovanja nemaju direktori, dužnosnici i zaposlenici organizatora, njegova matična i bilo koja s njim povezana društva, podružnice, zastupnici, bilo koja društva uključena u razvoj ili produkciju natjecanja, stručni savjetnici, pružatelji usluga treće strane odnosno reklamne ili promotivne agencije uključene u ovo natjecanje te članovi neposredne obitelji i osobe koje žive u zajedničkom kućanstvu takvih osoba (neovisno o zakonskom srodstvu).

Oglasi
Oglasi

Kako sudjelovati?

  1. Za uspješnu prijavu na natjecanje, posjetite www.redbull.hr/tryouts i slijedite navedene upute korak po korak, što uključuje navođenje traženih podataka u cilju prijave (npr. ime i adresa e-pošte). Nadalje, ako se prijavite putem društvenih mreža npr. Facebook, Twitter ili Google+, možda ćemo tražiti dodatne informacije (npr. dob ili lokacija).
  2. Morat ćete odigrati tri mini-igre na stranici www.redbull.hr/tryouts da biste uspješno sudjelovali u natjecanju, a zatim predati rezultat.
  • Ne postoji ograničenje broja prijava koje se mogu unijeti
  • U prvi krug natjecanja ulaze svi koje završe sve tri mini igre na www.redbull.hr/tryouts.
  • Svi natjecatelji koji su ušli u prvi krug moraju zatim predati rezultat i osobne podatke.

Izvlačenje dobitnika

Onaj natjecatelj koji ostvari najbolje vrijeme u igri i preda rezultate na službenu listu rezultata, smatrat će se pobjednikom natjecanja.

Za detaljnije informacije o postupku odabira obratite se na e-poštu: [email protected].

Ako odabrani pobjednik natjecanja ne ispunjava kriterije prihvatljivosti utvrđene ovim Uvjetima, idući najbolji natjecatelj postaje pobjednik Natjecanja.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Kontaktni podaci koje navedete u svojoj prijavi za Natjecanje koristit će se da bi Vas se obavijestilo o nagradi na koje ste ostvarili pravo, stoga molimo da osigurate njihovu ažurnost i točnost. Organizator će s pobjednikom natjecanja kontaktirati koristeći broj telefona ili adresu e-pošte navedenu tijekom prijave za Natjecanje. Nakon obavijesti, pobjednik Natjecanja će dobiti upute o načinu preuzimanja
nagrade.

Ako s pobjednikom natjecanja nije moguće kontaktirati ili nije dostupan, odnosno nije zatražio svoju nagradu u navedenom razdoblju, Organizator pridržava pravo ponuditi nagradu sljedećem sudioniku koji ispunjava uvjete, odabranom u skladu s Postupkom odabira.

Oglasi
Oglasi

Pravila

Za sudjelovanje posjetite http://www.redbull.hr/tryouts

Za detaljna pravila posjetite Red Bull web stranicu.



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi



0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x