Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igredm nagradni natječaj: Essence rođendanski tulum uz nagrade

dm nagradni natječaj: Essence rođendanski tulum uz nagrade

Oglasi

dm nagradni natječaj uz essence traje od 24.05.2017. do 31.05.2017.

Nagradni fond:
5 x essence poklon-paket

Nevjerojatno, ali istinito – prošlo je već 15 godina od kada je osnivačica tvrtke Christina Oster-Daum oživjela essence s puno ljubavi, strasti i energije, kozmetički brend u vlasništvu Njemačke tvrtke Cosnova GmbH. Od tada, essence donosi ženama širom svijeta moderne, inovativne i visoko-kvalitetne proizvode po dostupnim cijenama.
Proslavi s dm-om 15. rođendan branda essence, sudjeluj u nagradnom natječaju i osvoji vrijednu nagradu! Sve što trebaš napraviti je napisati koji ti je najdraži poklon koji si ikad dobila za rođendan, opisati zašto i u istom komentaru tagirati frendicu, frenda ili dragu osobu od koje si ga dobila.

Oglasi
Oglasi

Sve što trebaš napraviti je sljedeće:
1. u komentaru ispod objave nagradne igre na službenoj Facebook stranici dm-a napisati koji ti je najdraži poklon koji si ikad dobila za rođendan, opisati zašto i u istom komentaru tagirati frendicu, frenda ili dragu osobu od koje si ga dobila
2. ispuniti obrazac sa svojim osobnim podacima
3. čekaj objavu dobitnika jer 5 najkreativnijih i najoriginalnijih sudionika koji točno i u potpunosti ispune svoje osobne podatke osvajaju vrijedne nagrade!

Objava dobitnika će biti 6.6.2017, a za igranje kliknite OVDJE



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi