Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoKIA nagradna igra 2018: Kia te vodi u Rusiju

KIA nagradna igra 2018: Kia te vodi u Rusiju

Oglasi

KIA nagradna igra traje od od 20. travnja  do 15. svibnja 2018.

Glavna nagrada su 2 puta po dvije karte za utakmicu Hrvatska-Argentina Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji.
Jedan dobitnik osvaja 2 karte za utakmicu Hrvatska-Argentina.
Ukupni fond nagrada u nagradno j igri „Kia te vodi u Rusiju “ iznosi 4.000 kuna , a čini ga: 2 x 2 ulaznice za utakmicu Hrvatska:Argentina Svjetskog nogometnog prvenstva.
Pojedinačna cijena ulaznice je 1.000 kn. Termin utakmice je unaprijed određen (21.6.2018.) i nije ga moguće promijeniti.

Kako sudjelovati?
Sudionici se najprije moraju prijaviti na testnu vožnju. To mogu učiniti na Kijinoj službenoj web  stranici  ( www.kia.hr ) ili kod u bilo kojem ovlaštenom Kia zastupništvu. Nakon prijave potrebno je odvoziti probnu  vožnju  s nekim od novih Kia vozila iz ponude te su time zadovoljene sve faze nagradne igre. U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 20 godina sa stalnim  mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj te važećom vozačkom dozvolom B kategorije. Osvajač glavne nagrade mora ispunjavati uvjete propisane pPravilnikom .

Oglasi
Oglasi

Pobjednik nagradne igre bit će odabran 17.5.2018, slučajnim odabirom putem kompjutorskog  programa koji osigurava da svi sudionici nagradne igre imaju jednaku mogućnost pobjede u nagradnoj igri. Ime i prezime dobitnika koji osvoji nagradu bit će objavljeno na službenoj Kijinoj stranici (www.kia.hr) i službenoj Facebook stranici (https://hr – hr.facebook.com/KIAHrvatska), unutar 8 dana, računajući od dana odabira dobitnika.  Za prijavu i detalje kliknite OVDJE



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi