Oglasi
Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloINA vas vodi na utrku Formule 1 u Mađarskoj

INA vas vodi na utrku Formule 1 u Mađarskoj

Oglasi

ina-formula-1-vn-madjarska-nagradna-igra-2011Na Ininim benzinskim postajama od 6. do 30. lipnja 2011. provodi se nagradna igra pod nazivom „INA vas vodi na utrku Formule 1“.

U nagradnoj igri možete sudjelovati ukoliko za vrijeme trajanja nagradne igre ostvare kupnju INA CLASS ili bilo kojeg drugog goriva u vrijednosti od 150 kuna te jednog Red Bull napitka na svim Ininim benzinskim postajama.

Glavna nagrada je trodnevno VIP putovanje za dvije osobe na utrku Formule 1 u Mađarskoj od 29. 7. do 1. 8. 2011.!

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS na broj 60050 sa sljedećim podacima:
– Ključna riječ FORMULA
– Broj računa
– Oznaka mjesto troška (MT)
– Ime i prezime, adresa, poštanski broj i mjesto

(npr. FORMULA, 0 123456, S250, MARKO MARKOVIĆ, MARKOVIĆEVA 3, 10000 ZAGREB)

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj poruka s različitim brojevima računa, a jedinstveni broj računa može samo jednom ući u obzir za osvajanje nagrade. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz izvlačenja. Dobitnik ostvaruje pravo na preuzimanje nagrade tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Izvlačenja dobitnika nagradne igre “INA vas vodi na utrku Formule 1” održat će se u prostorijama tvrtke INA Industrija nafte d.d. na adresi Av. V. Holjevca 10 u Zagrebu, dana 04.07.2011. s početkom u 14:00 sati. Izvlačenje dobitnika provest će elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze svih ispravnih pristiglih SMS poruka.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena najkasnije 8 dana nakon izvlačenja na web stranicama www.megafon.hr i www.ina.hr. Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od izvlačenja.

Pravila nagradne igre pročitajte na stranici www.ina.hr



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi